Re: Verdubbelingsformules Dit is een reactie op vraag 40977 Wat zijn de formules van de dubbele hoeken? Ben ik nergens tegengekome in dit hoofdstuk Saliha 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005 Antwoord sin2a = 2sinacosa cos2a = cos2a - sin2a donderdag 20 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
Wat zijn de formules van de dubbele hoeken? Ben ik nergens tegengekome in dit hoofdstuk Saliha 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005
Saliha 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005
sin2a = 2sinacosa cos2a = cos2a - sin2a donderdag 20 oktober 2005
donderdag 20 oktober 2005