Exponentiële vergelijking Hoe los je deze vergelijking op naar x van (2x)x = 2-x alvast bedankt mathia Student universiteit - vrijdag 26 juli 2002 Antwoord Je kunt hier de volgende rekenregel gebruiken: (ap)q = ap·q Deze rekenregels kun je ook vinden op de formulekaart (zie links) vrijdag 26 juli 2002 ©2001-2024 WisFaq
Hoe los je deze vergelijking op naar x van (2x)x = 2-x alvast bedankt mathia Student universiteit - vrijdag 26 juli 2002
mathia Student universiteit - vrijdag 26 juli 2002
Je kunt hier de volgende rekenregel gebruiken: (ap)q = ap·q Deze rekenregels kun je ook vinden op de formulekaart (zie links) vrijdag 26 juli 2002
vrijdag 26 juli 2002