Hoe integreer je f(x)=3/x? Hoe integreer je f(x)=3/x? Peter Student hbo - vrijdag 24 mei 2002 Antwoord f(x)=3/x lijkt op g(x)=1/x g(x) is de afgeleide van G(x)=ln x + C Dus... F(x)= 3·ln |x| + C Zie Formulekaart vrijdag 24 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
Hoe integreer je f(x)=3/x? Peter Student hbo - vrijdag 24 mei 2002
Peter Student hbo - vrijdag 24 mei 2002
f(x)=3/x lijkt op g(x)=1/x g(x) is de afgeleide van G(x)=ln x + C Dus... F(x)= 3·ln |x| + C Zie Formulekaart vrijdag 24 mei 2002
Zie Formulekaart
vrijdag 24 mei 2002