Verzameling punten |z+1| = |z-2| Hoe los je het volgende op?er wordt gevraagd de verzameling beeldpunten van z te schetsen van bv: |z+1| = |z-2| yelle Student Hoger Onderwijs België - zondag 16 januari 2005 Antwoord |z+1| is de afstand in het complexe vlak van het punt z tot het punt -1.|z-2| is de afstand in het complexe vlak van het punt z tot het punt 2.Hoe ziet de verzameling eruit van punten die even ver liggen van twee gegeven punten? zondag 16 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
Hoe los je het volgende op?er wordt gevraagd de verzameling beeldpunten van z te schetsen van bv: |z+1| = |z-2| yelle Student Hoger Onderwijs België - zondag 16 januari 2005
yelle Student Hoger Onderwijs België - zondag 16 januari 2005
|z+1| is de afstand in het complexe vlak van het punt z tot het punt -1.|z-2| is de afstand in het complexe vlak van het punt z tot het punt 2.Hoe ziet de verzameling eruit van punten die even ver liggen van twee gegeven punten? zondag 16 januari 2005
zondag 16 januari 2005