Modulorekenen Hai wisfaq Ik moet het volgende bewijzen maar kom er niet uit! Bewijs met behulp van modulorekenen: 13|8*51^n +5*64^n voor alle natuurlijke getallen n. 13| betekent: 13 is een deler van Liefs Amy Amy Student hbo - zondag 16 januari 2005 Antwoord 51 mod 13 = -1 en 64 mod 13 = -1 .......... dat moet je toch een stuk verder brengen lijkt me. Met vriendelijke groet JaDeX zondag 16 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
Hai wisfaq Ik moet het volgende bewijzen maar kom er niet uit! Bewijs met behulp van modulorekenen: 13|8*51^n +5*64^n voor alle natuurlijke getallen n. 13| betekent: 13 is een deler van Liefs Amy Amy Student hbo - zondag 16 januari 2005
Amy Student hbo - zondag 16 januari 2005
51 mod 13 = -1 en 64 mod 13 = -1 .......... dat moet je toch een stuk verder brengen lijkt me. Met vriendelijke groet JaDeX zondag 16 januari 2005
zondag 16 januari 2005