Wat is het verschil is tussen (-2)2 en -22? ik heb geen wiskunde gehad en ik snap niet helemaal wat het verschil is tussen (-2)2 en -22...het is misschien een rare vraag maar ik heb hier niet veel ervaring mee.Alvast bedankt! dhr. O Ouder - dinsdag 7 december 2004 Antwoord (-2)2 = -2·-2 = 4 -(22)= -(2·2)= -4groet pl dinsdag 7 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
ik heb geen wiskunde gehad en ik snap niet helemaal wat het verschil is tussen (-2)2 en -22...het is misschien een rare vraag maar ik heb hier niet veel ervaring mee.Alvast bedankt! dhr. O Ouder - dinsdag 7 december 2004
dhr. O Ouder - dinsdag 7 december 2004
(-2)2 = -2·-2 = 4 -(22)= -(2·2)= -4groet pl dinsdag 7 december 2004
pl dinsdag 7 december 2004