Een vergelijking met logaritmen Hallo , ik zit hier met een p[robleem :(1-x2)Ln x = Ln 1/xWeet iemand hoe ik dit moet oplossen. Het boek geeft vaag uitleg. Tareq Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 november 2004 Antwoord Gebruik: Ln 1/x = Ln 1 - Ln x = -Ln x(1-x2)·Ln(x)=-Ln(x) Û (2-x2)·Ln(x)=0 Û x=Ö2 of x=1 (x=-Ö2 vervalt)Met vriendelijke groetJaDeX maandag 8 november 2004 ©2001-2025 WisFaq
Hallo , ik zit hier met een p[robleem :(1-x2)Ln x = Ln 1/xWeet iemand hoe ik dit moet oplossen. Het boek geeft vaag uitleg. Tareq Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 november 2004
Tareq Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 november 2004
Gebruik: Ln 1/x = Ln 1 - Ln x = -Ln x(1-x2)·Ln(x)=-Ln(x) Û (2-x2)·Ln(x)=0 Û x=Ö2 of x=1 (x=-Ö2 vervalt)Met vriendelijke groetJaDeX maandag 8 november 2004
maandag 8 november 2004