Machten als macht van een grond getal ((-2)3)4 gerben Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 november 2004 Antwoord Om ((-2)3)4 uit te rekenen werk je van binnen naar buiten: ((-2)3)4=(-8)4=4096 donderdag 4 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
((-2)3)4 gerben Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 november 2004
gerben Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 november 2004
Om ((-2)3)4 uit te rekenen werk je van binnen naar buiten: ((-2)3)4=(-8)4=4096 donderdag 4 november 2004
donderdag 4 november 2004