Continuiteit Ik moet de waarde van c vinden zodat de functie f(x) continu is voor alle waarden van x. f(x) = c3-x2 als xp c sin x als x p Ik kom er niet uit. A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004 Antwoord f(x) is continu als f(p)=sin(p)=0 Dus c3-x2=0 levert je waarde(n) voor c. Moet kunnen... zondag 10 oktober 2004 Re: Continuiteit ©2001-2024 WisFaq
Ik moet de waarde van c vinden zodat de functie f(x) continu is voor alle waarden van x. f(x) = c3-x2 als xp c sin x als x p Ik kom er niet uit. A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004
A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004
f(x) is continu als f(p)=sin(p)=0 Dus c3-x2=0 levert je waarde(n) voor c. Moet kunnen... zondag 10 oktober 2004
zondag 10 oktober 2004