Domeinvraag Wat is het domein van: f(x)= 4+1/2x En hoe zet je dat in de goede intervalnotatie Dub Du Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 september 2004 Antwoord Ik neem aan dat wordt bedoeld 4 + 1/2x De onbekende staat in de noemer en die mag geen nul worden. De noemer wordt nul als x=0. Verder kan x iedere waarde aannemen. Df= \{0} pl zondag 26 september 2004 ©2001-2025 WisFaq
Wat is het domein van: f(x)= 4+1/2x En hoe zet je dat in de goede intervalnotatie Dub Du Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 september 2004
Dub Du Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 september 2004
Ik neem aan dat wordt bedoeld 4 + 1/2x De onbekende staat in de noemer en die mag geen nul worden. De noemer wordt nul als x=0. Verder kan x iedere waarde aannemen. Df= \{0} pl zondag 26 september 2004
pl zondag 26 september 2004