Vergelijkingen 2-x-1/3=5xx2-16x=39x2-(p+q)x +pq=0Zouden jullie mij kunnen helpen met deze vergelijkingen johan 2de graad ASO - maandag 20 september 2004 Antwoord Hints: a. Gelijksoortige termen samennemen en gebruik de weegschaal- of bordjesmethode. Zie Een eenvoudige vergelijking oplossen b. Op nul herleiden en probeer te ontbinden in factoren, lukt dat niet? Gebruik de ABC-formule. Zie De abc-formule c. Gebruik de ABC-formule met: a=1 b=-(p+q) c=pq Succes! maandag 20 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
2-x-1/3=5xx2-16x=39x2-(p+q)x +pq=0Zouden jullie mij kunnen helpen met deze vergelijkingen johan 2de graad ASO - maandag 20 september 2004
johan 2de graad ASO - maandag 20 september 2004
Hints: a. Gelijksoortige termen samennemen en gebruik de weegschaal- of bordjesmethode. Zie Een eenvoudige vergelijking oplossen b. Op nul herleiden en probeer te ontbinden in factoren, lukt dat niet? Gebruik de ABC-formule. Zie De abc-formule c. Gebruik de ABC-formule met: a=1 b=-(p+q) c=pq Succes! maandag 20 september 2004
maandag 20 september 2004