Integreren: (x-1)/(x+1) Hoe bereken ik de waarde :e-1 ò (x-1)/(x+1)dx Els Student universiteit - donderdag 26 augustus 2004 Antwoord (x-1)/(x+1)=(x+1-2)/(x+1)=1-2/(x+1)De primitieve wordt dus x-2ln|x+1|.En dan de grenzen invullen... donderdag 26 augustus 2004 ©2001-2025 WisFaq
Hoe bereken ik de waarde :e-1 ò (x-1)/(x+1)dx Els Student universiteit - donderdag 26 augustus 2004
Els Student universiteit - donderdag 26 augustus 2004
(x-1)/(x+1)=(x+1-2)/(x+1)=1-2/(x+1)De primitieve wordt dus x-2ln|x+1|.En dan de grenzen invullen... donderdag 26 augustus 2004
donderdag 26 augustus 2004