Bits in een geheugenplaats van een computer is plaats voor 32 bits(bit= 0 of 1). hoeveel verschillende getallen kan men in deze geheugenplaats voorstellen?kan u mij helpen?alvast bedankt ! reva Student universiteit - zondag 15 augustus 2004 Antwoord Wat dacht je van 232 = 4.294.967.296? zondag 15 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
in een geheugenplaats van een computer is plaats voor 32 bits(bit= 0 of 1). hoeveel verschillende getallen kan men in deze geheugenplaats voorstellen?kan u mij helpen?alvast bedankt ! reva Student universiteit - zondag 15 augustus 2004
reva Student universiteit - zondag 15 augustus 2004
Wat dacht je van 232 = 4.294.967.296? zondag 15 augustus 2004
zondag 15 augustus 2004