Hoe bereken je de inhoud van een rond zwembad? Hoe bereken je de inhoud van een rond zwembad? Manon Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 9 juni 2004 Antwoord Gebruik de formule voor de inhoud van de cilinder:Inhoud = grondvlak x hoogtemetgrondvlak = $\pi$ x r2Zou dat zo lukken?Zie Inhoud van een zwembad voor een voorbeeld... woensdag 9 juni 2004 ©2001-2025 WisFaq
Hoe bereken je de inhoud van een rond zwembad? Manon Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 9 juni 2004
Manon Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 9 juni 2004
Gebruik de formule voor de inhoud van de cilinder:Inhoud = grondvlak x hoogtemetgrondvlak = $\pi$ x r2Zou dat zo lukken?Zie Inhoud van een zwembad voor een voorbeeld... woensdag 9 juni 2004
woensdag 9 juni 2004