Re: Derdemachts wortel uit een complex getal Dit is een reactie op vraag 19031 Ik snap niet hoe u weet dat a2+b2=73, hoe komt u hierop ? Sebaha Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004 Antwoord 5952+(108√3)2=5952+1082·3=389017 3√389017=73 maandag 24 mei 2004 ©2001-2025 WisFaq
Ik snap niet hoe u weet dat a2+b2=73, hoe komt u hierop ? Sebaha Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004
Sebaha Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004
5952+(108√3)2=5952+1082·3=389017 3√389017=73 maandag 24 mei 2004
maandag 24 mei 2004