Re: Puzzel van de vijven
Ik heb het geprobeerd en ik kom niet uit 8, 12, 13, 14, 16 en 18. Misschien wil je ze toch nog ff op een rijtje zetten?
Magnum
Student universiteit - maandag 26 april 2004
Antwoord
Hoewel het natuurlijk het leukst is als je het zelf vindt, kan ik het niet laten om wat oplossingen te geven (omdat ik het zelf zulke leuke puzzels vind ).
8 = 5!/(5+5+5) 12 = 5!/(√(5·5)+5) 13 = (5!-55)/5 14 = 5!/5 - 5 - 5 16 = (.5)^(5/5 - 5) 18 = (5!-5)/5 - 5
Er zijn vast nog wel andere oplossingen te bedenken, en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, ga je ook verder dan 20. veel plezier,
dinsdag 27 april 2004
©2001-2024 WisFaq
|