Stelsels Hoe los ik dit stelsel op? -3x+y2=7 x-2y=-5 Peter Student hbo - maandag 25 maart 2002 Antwoord Vermenigvuldig de tweede vergelijking eens met 3 en tel deze vergelijking bij de eerste op. Je krijgt dan een 2e graads vergelijking waarin alleen y voorkomt. En verder .... maandag 25 maart 2002 ©2001-2024 WisFaq
Hoe los ik dit stelsel op? -3x+y2=7 x-2y=-5 Peter Student hbo - maandag 25 maart 2002
Peter Student hbo - maandag 25 maart 2002
Vermenigvuldig de tweede vergelijking eens met 3 en tel deze vergelijking bij de eerste op. Je krijgt dan een 2e graads vergelijking waarin alleen y voorkomt. En verder .... maandag 25 maart 2002
maandag 25 maart 2002