Differentieren Hoe kan ik deze functie 2 35.34·x + 3000f = ————————————————— 70.686·x + 10 differentieren? Ik kom er niet uit!Bijvoorbaat hartelijk dank,René René Student hbo - donderdag 1 april 2004 Antwoord Je kunt de quotientregel gebruiken: Je krijgt dan donderdag 1 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
Hoe kan ik deze functie 2 35.34·x + 3000f = ————————————————— 70.686·x + 10 differentieren? Ik kom er niet uit!Bijvoorbaat hartelijk dank,René René Student hbo - donderdag 1 april 2004
2 35.34·x + 3000f = ————————————————— 70.686·x + 10
René Student hbo - donderdag 1 april 2004
Je kunt de quotientregel gebruiken: Je krijgt dan donderdag 1 april 2004
donderdag 1 april 2004