Re: Gauss Dit is een reactie op vraag 21694 Wat houdt dere rij juist in? hoe ziet ze eruit? hoe heeft hij dit concreet op gelost? Tina Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 maart 2004 Antwoord Als je goed kijkt kun je de rij herschrijven tot 1+100+2+99+3+98+...+50+51=101+101+101+...+101. Het antwoord is dus: hij berekende 50*101=5050 donderdag 18 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
Wat houdt dere rij juist in? hoe ziet ze eruit? hoe heeft hij dit concreet op gelost? Tina Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 maart 2004
Tina Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 maart 2004
Als je goed kijkt kun je de rij herschrijven tot 1+100+2+99+3+98+...+50+51=101+101+101+...+101. Het antwoord is dus: hij berekende 50*101=5050 donderdag 18 maart 2004
donderdag 18 maart 2004