Differentieren Hoe differentieer je y=x2·e2 of y=(ln(x)-1)/ex Andre Student hbo - donderdag 26 februari 2004 Antwoord De eerste functie is niet 'echt' anders dan bijvoorbeeld y=3x2. Dus:Bij de tweede functie pas je de quotientregel toe of (met een kleine voorbereiding) de produktregel. donderdag 26 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
Hoe differentieer je y=x2·e2 of y=(ln(x)-1)/ex Andre Student hbo - donderdag 26 februari 2004
Andre Student hbo - donderdag 26 februari 2004
De eerste functie is niet 'echt' anders dan bijvoorbeeld y=3x2. Dus:Bij de tweede functie pas je de quotientregel toe of (met een kleine voorbereiding) de produktregel. donderdag 26 februari 2004
donderdag 26 februari 2004