Hoe kan ik y vrijmaken? Hoe kan ik Y vrijmaken in de functie:p-(15y2-80y+96)=0p=15y2-80y+96p-96=15y2-80yen dan weet ik het niet meer Eric Student universiteit - woensdag 4 februari 2004 Antwoord Kwadraatafsplitsen! woensdag 4 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
Hoe kan ik Y vrijmaken in de functie:p-(15y2-80y+96)=0p=15y2-80y+96p-96=15y2-80yen dan weet ik het niet meer Eric Student universiteit - woensdag 4 februari 2004
Eric Student universiteit - woensdag 4 februari 2004
Kwadraatafsplitsen! woensdag 4 februari 2004
woensdag 4 februari 2004