To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Grafieken en functies

hallo, wij moeten de volgende opgave maken en ik begrijp ze niet goed. wat moet ik doen ? Teken de grafiek van de functies f(x)=-x , g(x)=x2 , h(x)= Öx. Zet alles op één tekening. Laat x veranderen van -4 tot 4 . Nu is mijn vraag wat ik precies moet doen met die -4 en die 4

alvast bedankt,
groeten van steffi

steffi
2de graad ASO - woensdag 7 januari 2004

Antwoord

Hallo Steffi,

Maak eerst een tabel die loopt vanaf x = -4 t/m x = 4

q18480img1.gif

(vul deze verder in)

Je moet dan de volgende tekening krijgen.

q18480img2.gif

wl
woensdag 7 januari 2004

©2001-2025 WisFaq