Bewijs een vergelijking goniometrie Ik heb op school de volgende oefening gekregen: tan(a+b)=(tana+tanb)/(1-tana´tanb) Deze moeten we bewijzen ma ik zou niet weten hoe ik eraan moet beginnen. Dus alle hulp is welkom. spock Overige TSO-BSO - zondag 14 september 2003 Antwoord Je hebt waarschijnlijk de somformules voor sin(a+b) en cos(a+b) WEL in de les gezien. Bedenk nu dat tan(a+b)=sin(a+b)/cos(a+b) en werk uit. zondag 14 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
Ik heb op school de volgende oefening gekregen: tan(a+b)=(tana+tanb)/(1-tana´tanb) Deze moeten we bewijzen ma ik zou niet weten hoe ik eraan moet beginnen. Dus alle hulp is welkom. spock Overige TSO-BSO - zondag 14 september 2003
spock Overige TSO-BSO - zondag 14 september 2003
Je hebt waarschijnlijk de somformules voor sin(a+b) en cos(a+b) WEL in de les gezien. Bedenk nu dat tan(a+b)=sin(a+b)/cos(a+b) en werk uit. zondag 14 september 2003
zondag 14 september 2003