Re: Limiet berekenen Dit is een reactie op vraag 3719 ...(x - 3)(x + 1)/x + 1 = limx - -1 x - 3 // de x+1 deel je weg = limx - -1 -1 - 3 // x - -1 dus je vult de -1 in. tom Overige TSO-BSO - donderdag 21 augustus 2003 Antwoord Helemaal correct! MBL zaterdag 23 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
...(x - 3)(x + 1)/x + 1 = limx - -1 x - 3 // de x+1 deel je weg = limx - -1 -1 - 3 // x - -1 dus je vult de -1 in. tom Overige TSO-BSO - donderdag 21 augustus 2003
tom Overige TSO-BSO - donderdag 21 augustus 2003
Helemaal correct! MBL zaterdag 23 augustus 2003
MBL zaterdag 23 augustus 2003