Wortels bij integralen Hoe los ik zo een kwestie op?4√5x3 + 3√2x Engels Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 mei 2003 Antwoord Ik veronderstel dat je bedoelt4√(5x3) + 3√(2x)= 4√5 . x3/4 + 3√2 . x1/3Dat combineer je gewoon met$\int{}$xpdx = xp+1 / (p+1) dinsdag 20 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
Hoe los ik zo een kwestie op?4√5x3 + 3√2x Engels Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 mei 2003
Engels Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 mei 2003
Ik veronderstel dat je bedoelt4√(5x3) + 3√(2x)= 4√5 . x3/4 + 3√2 . x1/3Dat combineer je gewoon met$\int{}$xpdx = xp+1 / (p+1) dinsdag 20 mei 2003
dinsdag 20 mei 2003