\require{AMSmath} Wat betekent middelevenredig? Wat betekent middelevenredig? Ina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 april 2003 Antwoord Een getal x is middelevenredig tussen twee andere getallen a en b als a/x = x/b [dus x = √(ab)]. cl dinsdag 15 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat betekent middelevenredig? Ina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 april 2003
Ina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 april 2003
Een getal x is middelevenredig tussen twee andere getallen a en b als a/x = x/b [dus x = √(ab)]. cl dinsdag 15 april 2003
cl dinsdag 15 april 2003
©2001-2025 WisFaq