\require{AMSmath} Andere verdeling x-as in Maple Is het mogelijk om x-as indeling 1,2,3,etc te vervangen door radialen (1/6p,1/3p,1/2p,etc)? Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 april 2003 Antwoord Na wat zoeken... Probeer voor dit plaatje de volgende opdracht: plot(sin(x), x=0..2*Pi, xtickmarks=[1.57=`Pi/2`, 3.14=`Pi`, 6.28=`2Pi`]); dk maandag 14 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het mogelijk om x-as indeling 1,2,3,etc te vervangen door radialen (1/6p,1/3p,1/2p,etc)? Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 april 2003
Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 april 2003
Na wat zoeken... Probeer voor dit plaatje de volgende opdracht: plot(sin(x), x=0..2*Pi, xtickmarks=[1.57=`Pi/2`, 3.14=`Pi`, 6.28=`2Pi`]); dk maandag 14 april 2003
dk maandag 14 april 2003
©2001-2025 WisFaq