\require{AMSmath} Sommetje met machten Hoe moet ik deze som uitrekenen?-2(a3)4Śl(-2a2)4= sheren Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 14 april 2003 Antwoord Door de rekenregels te gebruiken! xa xb = xa+b (xa)b = xab (xy)a = xa ya Dat geeft: -2 a12 (-2)4 a8 =-25 a20 =-32 a20 Zie rekenregels machten en logaritmen cl maandag 14 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik deze som uitrekenen?-2(a3)4Śl(-2a2)4= sheren Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 14 april 2003
sheren Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 14 april 2003
Door de rekenregels te gebruiken! xa xb = xa+b (xa)b = xab (xy)a = xa ya Dat geeft: -2 a12 (-2)4 a8 =-25 a20 =-32 a20 Zie rekenregels machten en logaritmen cl maandag 14 april 2003
Zie rekenregels machten en logaritmen
cl maandag 14 april 2003
©2001-2024 WisFaq