Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

1, 4, 9, 16, 25, ...

Gegeven is de rij Un: 1, 4, 9, 16, 25, ...

Geef de directe formule van de verschilrij DUn met beginterm DUo

D=driehoekje, het symbooltje deed het niet?!?

Weten jullie het antwoord hierop?
Groetjes Miranda

Mirand
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 april 2003

Antwoord

Wat is die verschilrij ? 3,5,7,9 enz.
Dus je weet dat DU0=3, DU1=5,....
Kun je daar nu zelf geen formule van brouwen ?

Met vriendelijke groet

JaDeX

jadex
maandag 14 april 2003

©2001-2024 WisFaq