\require{AMSmath} Hoe bereken je de oppervlakte van een ruit? Hoe bereken je de oppervlakte van een ruit? simoen Iets anders - maandag 14 april 2003 Antwoord Oppervlakte\,ruit=\Large\frac{grote\,diagonaal\cdot kleine\,diagonaal}{2} Koen maandag 14 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de oppervlakte van een ruit? simoen Iets anders - maandag 14 april 2003
simoen Iets anders - maandag 14 april 2003
Oppervlakte\,ruit=\Large\frac{grote\,diagonaal\cdot kleine\,diagonaal}{2} Koen maandag 14 april 2003
Koen maandag 14 april 2003
©2001-2025 WisFaq