\require{AMSmath} Delen van complexe getallen Op de pagina van utwente. Hier staat een mooie formule: u1·v1 + u2·v2 u2·v1 - u1·v2u/v=(------------- , -------------) v12 + v22 v12 + v22 Maar nu vraag is mij af hoe ze hier aan komen! Ik heb op vele internet pagina's gezocht, maar helemaal niets gevonden!Ik hoop dat u hier wel iets nuttigs over kan vertellen.Alvast bedankt. Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 maart 2002 Antwoord "De 'truuk' om de breuk weg te werken is door teller en noemer te vermenigvuldigen met de zogenaamde complex geconjugeerde van de noemer."Zie Delen van complexe getallen WvR woensdag 20 maart 2002 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Op de pagina van utwente. Hier staat een mooie formule: u1·v1 + u2·v2 u2·v1 - u1·v2u/v=(------------- , -------------) v12 + v22 v12 + v22 Maar nu vraag is mij af hoe ze hier aan komen! Ik heb op vele internet pagina's gezocht, maar helemaal niets gevonden!Ik hoop dat u hier wel iets nuttigs over kan vertellen.Alvast bedankt. Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 maart 2002
u1·v1 + u2·v2 u2·v1 - u1·v2u/v=(------------- , -------------) v12 + v22 v12 + v22
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 maart 2002
"De 'truuk' om de breuk weg te werken is door teller en noemer te vermenigvuldigen met de zogenaamde complex geconjugeerde van de noemer."Zie Delen van complexe getallen WvR woensdag 20 maart 2002
"De 'truuk' om de breuk weg te werken is door teller en noemer te vermenigvuldigen met de zogenaamde complex geconjugeerde van de noemer."Zie Delen van complexe getallen
WvR woensdag 20 maart 2002
©2001-2025 WisFaq