\require{AMSmath} Arctangensfunctie en primitiveren Waarom komt er √3 uit bij het invullen van x=0,5·ln(3) in ex? Ceylin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 augustus 2024 Antwoord Maak gebruik van de Rekenregels voor logaritmen. Je krijgt dan:\eqalign{{e^{\frac{1}{2}\ln (3)}} = {e^{\ln (\sqrt 3 )}} = \sqrt 3 }Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 31 augustus 2024 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom komt er √3 uit bij het invullen van x=0,5·ln(3) in ex? Ceylin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 augustus 2024
Ceylin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 augustus 2024
Maak gebruik van de Rekenregels voor logaritmen. Je krijgt dan:\eqalign{{e^{\frac{1}{2}\ln (3)}} = {e^{\ln (\sqrt 3 )}} = \sqrt 3 }Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 31 augustus 2024
WvR zaterdag 31 augustus 2024
©2001-2025 WisFaq