\require{AMSmath} Differentiëren hoe kan ik deze formule differentierenf(x)=4 · ex + e4 keer e tot de macht x plus (grondtal) e viggo Student hbo - zondag 5 november 2023 Antwoord Daar komt ie:f(x) = 4ex + ef’(x) = 4exDie ‘e’ is immers een constante!Helpt dat? WvR zondag 5 november 2023 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik deze formule differentierenf(x)=4 · ex + e4 keer e tot de macht x plus (grondtal) e viggo Student hbo - zondag 5 november 2023
viggo Student hbo - zondag 5 november 2023
Daar komt ie:f(x) = 4ex + ef’(x) = 4exDie ‘e’ is immers een constante!Helpt dat? WvR zondag 5 november 2023
WvR zondag 5 november 2023
©2001-2024 WisFaq