\require{AMSmath} Meer voorbeelden $f(x) = 4e^{x + e}$Wat is de differientiatie hiervan?Meer voorbeelden viggo Student hbo - zaterdag 4 november 2023 Antwoord Daar komt ie:$\eqalign{ & f(x) = 4e^{x + e} \cr & f'(x) = 4e^{x + e} \cdot 1 \cr & f'(x) = 4e^{x + e} \cr}$Helpt dat? WvR zondag 5 november 2023 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
$f(x) = 4e^{x + e}$Wat is de differientiatie hiervan?Meer voorbeelden viggo Student hbo - zaterdag 4 november 2023
viggo Student hbo - zaterdag 4 november 2023
Daar komt ie:$\eqalign{ & f(x) = 4e^{x + e} \cr & f'(x) = 4e^{x + e} \cdot 1 \cr & f'(x) = 4e^{x + e} \cr}$Helpt dat? WvR zondag 5 november 2023
WvR zondag 5 november 2023
©2001-2025 WisFaq