Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 97700 

Re: Oefening op matrices en stelsels

Als ik dat oplos krijg ik j=6 en s=12 en t=18. Zou dit kloppen?

Lisa P
3de graad ASO - zaterdag 29 april 2023

Antwoord

j = 6 , s = 12 , t = 18

Je kunt je antwoorden controleren door de tabel in te vullen en na te gaan of aan alle voorwaarden voldaan is. Dat moet kunnen….

TIP
Het is handiger om bij de titel een korte titel te geven en de vraag zelf in te tikken in het tekstvak. Bovendien kan je ook op vragen reageren. Dat is ook heel handig.

WvR
zaterdag 29 april 2023

©2001-2024 WisFaq