\require{AMSmath} Omtrek en oppervlakte van een ellips Wat is de omtrek van een elips 6.9x5 mm?Omtrek en oppervlakte van een ellips Luci A Iets anders - donderdag 20 april 2023 Antwoord Je kunt de omtrek benaderen met:$Omtrek\approx \pi \sqrt {2\left( {a^2 + b^2 } \right)}$$\eqalign{ & a = 3,45 \cr & b = 2,5 \cr & Omtrek \approx \pi \sqrt {2\left( {3,45^2 + 2,5^2 } \right)} \approx 18,9\,mm \cr}$Helpt dat? WvR donderdag 20 april 2023 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de omtrek van een elips 6.9x5 mm?Omtrek en oppervlakte van een ellips Luci A Iets anders - donderdag 20 april 2023
Luci A Iets anders - donderdag 20 april 2023
Je kunt de omtrek benaderen met:$Omtrek\approx \pi \sqrt {2\left( {a^2 + b^2 } \right)}$$\eqalign{ & a = 3,45 \cr & b = 2,5 \cr & Omtrek \approx \pi \sqrt {2\left( {3,45^2 + 2,5^2 } \right)} \approx 18,9\,mm \cr}$Helpt dat? WvR donderdag 20 april 2023
WvR donderdag 20 april 2023
©2001-2024 WisFaq