\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 5139 Re: Namen voor grote getallen volgens mij is biljard 1018 (2×9), want:biljoen = 1012 (2×6)triljoen = 1018 (3×6)biljard = 1018 (2×9)triljard = 1027 (3×9) Pieter Iets anders - maandag 13 maart 2023 Antwoord Volgens https://nl.wikipedia.org/wiki/Biljard is een biljard gelijk aan 10^{15}, dus dat zal dan toch wel kloppen denk ik. Zie Beter rekenen WvR maandag 13 maart 2023 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
volgens mij is biljard 1018 (2×9), want:biljoen = 1012 (2×6)triljoen = 1018 (3×6)biljard = 1018 (2×9)triljard = 1027 (3×9) Pieter Iets anders - maandag 13 maart 2023
Pieter Iets anders - maandag 13 maart 2023
Volgens https://nl.wikipedia.org/wiki/Biljard is een biljard gelijk aan 10^{15}, dus dat zal dan toch wel kloppen denk ik. Zie Beter rekenen WvR maandag 13 maart 2023
Zie Beter rekenen
WvR maandag 13 maart 2023
©2001-2025 WisFaq