\require{AMSmath} Laurens is 32 jaar ouder dan papa Laurens is 32 jaar ouder dan papa. Papa is 3 keer de leeftijd van Laurens. Hoe oud is Laurens en papa? Linn 3de graad ASO - zondag 18 december 2022 Antwoord Ik neem aan dat Laurens 32 jaar jonger is dan papa. Er geldt dan:L = p - 32P = 3 × LDat is een stelsel van twee vergeijkingen met twee onbekenden. Dat zou je dan kunnen oplossen.Je kunt de tweede vergelijking invullen in de eerste vergelijking. Je krijgt dan:L = 3 × L - 32Oplossen geeft je dan de waarde van L. Zou dat lukken? WvR maandag 19 december 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Laurens is 32 jaar ouder dan papa. Papa is 3 keer de leeftijd van Laurens. Hoe oud is Laurens en papa? Linn 3de graad ASO - zondag 18 december 2022
Linn 3de graad ASO - zondag 18 december 2022
Ik neem aan dat Laurens 32 jaar jonger is dan papa. Er geldt dan:L = p - 32P = 3 × LDat is een stelsel van twee vergeijkingen met twee onbekenden. Dat zou je dan kunnen oplossen.Je kunt de tweede vergelijking invullen in de eerste vergelijking. Je krijgt dan:L = 3 × L - 32Oplossen geeft je dan de waarde van L. Zou dat lukken? WvR maandag 19 december 2022
WvR maandag 19 december 2022
©2001-2024 WisFaq