\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26642 Re: Ik krijg een punthoofd van die puntgevel Zou je deze verder kunnen uitwerken? Ik snap niet hoe je aan de $\eqalign{\frac{4}{5} = \frac{{5 - x}}{h}}$ komt. fien 3de graad ASO - zaterdag 10 december 2022 Antwoord De groene en blauwe driehoek zijn gelijkvormig. Dat betekent dat lengte en hoogte dezelfde verhouding hebben.Wat is gelijkvormigheid?Helpt dat? WvR zaterdag 10 december 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou je deze verder kunnen uitwerken? Ik snap niet hoe je aan de $\eqalign{\frac{4}{5} = \frac{{5 - x}}{h}}$ komt. fien 3de graad ASO - zaterdag 10 december 2022
fien 3de graad ASO - zaterdag 10 december 2022
De groene en blauwe driehoek zijn gelijkvormig. Dat betekent dat lengte en hoogte dezelfde verhouding hebben.Wat is gelijkvormigheid?Helpt dat? WvR zaterdag 10 december 2022
WvR zaterdag 10 december 2022
©2001-2024 WisFaq