\require{AMSmath} Berekenen van hoeken in de ruimte Heyy, ik weet niet zo goed hoe ik aan deze oefening moet beginnen zouden jullie me kunnen helpen met het begin?bereken de hoeken tussen de rechte l en het vlak alfa en l $\leftrightarrow$ x=2r y=2+5r Z=-1-3ralfa $\leftrightarrow$ 2x-3y+z-2=0ik heb al verschillende manieren geprobeert maar ik kom telkens niet op het juiste antwoord uit Jada 3de graad ASO - maandag 21 november 2022 Antwoord Bekijk het volgende plaatje eens met vlak en lijn PS:De makkelijkste manier is om eerst de hoek te berekenen tussen de normaalvector van het vlak (2,-3,1) en de richtingsvector van de lijn (2,5,-3). Vervolgens is het berekenen van de gevraagde hoek niet moeilijk meer. Zie ook de onderstaande link.Met vriendelijke groetJaDeX Zie Hoeken in de ruimte. jadex dinsdag 22 november 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heyy, ik weet niet zo goed hoe ik aan deze oefening moet beginnen zouden jullie me kunnen helpen met het begin?bereken de hoeken tussen de rechte l en het vlak alfa en l $\leftrightarrow$ x=2r y=2+5r Z=-1-3ralfa $\leftrightarrow$ 2x-3y+z-2=0ik heb al verschillende manieren geprobeert maar ik kom telkens niet op het juiste antwoord uit Jada 3de graad ASO - maandag 21 november 2022
Jada 3de graad ASO - maandag 21 november 2022
Bekijk het volgende plaatje eens met vlak en lijn PS:De makkelijkste manier is om eerst de hoek te berekenen tussen de normaalvector van het vlak (2,-3,1) en de richtingsvector van de lijn (2,5,-3). Vervolgens is het berekenen van de gevraagde hoek niet moeilijk meer. Zie ook de onderstaande link.Met vriendelijke groetJaDeX Zie Hoeken in de ruimte. jadex dinsdag 22 november 2022
Zie Hoeken in de ruimte.
jadex dinsdag 22 november 2022
©2001-2024 WisFaq