\require{AMSmath} Eenheidsvectoren . Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 november 2022 Antwoord De eerste vector zal dit zijn:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 5 \\ 3 \\\end{array}} \right) = 5 \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\\end{array}} \right) + 3 \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 1 \\\end{array}} \right)$De andere twee kan je dan zelf wel denk ik... Zie Wikipedis | Standaardbasis WvR dinsdag 15 november 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
. Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 november 2022
.
Amber Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 november 2022
De eerste vector zal dit zijn:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 5 \\ 3 \\\end{array}} \right) = 5 \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\\end{array}} \right) + 3 \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 1 \\\end{array}} \right)$De andere twee kan je dan zelf wel denk ik... Zie Wikipedis | Standaardbasis WvR dinsdag 15 november 2022
Zie Wikipedis | Standaardbasis
WvR dinsdag 15 november 2022
©2001-2024 WisFaq