Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Vaste lasten

Eveline heeft in het 1e kwartaal van 2017 de volgende uitgaven;
uitgaan = 200 euro
kleding en schoenen = 300 euro
telefoon = 125 euro
verzekeringspremie scooter = 150 euro
cadeaus = 170 euro
huur woning = 2000 euro
boodschappen = 500 euro

Welk bedrag van haar uitgaven gaat op aan vaste uitgaven (vaste lasten)?

Irem
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 november 2022

Antwoord

Variabele lasten worden bepaald door hoeveel je ervan afneemt (veranderlijk dus). De vaste lasten zijn onveranderlijk. Ik zie daarvoor 2 kostenposten. Telefoon is voor mij een twijfelgeval. Kan zowel vast als variabel zijn. Slechte vraag dus.

Met vriendelijke groet
JaDeX

jadex
zondag 6 november 2022

©2001-2024 WisFaq