Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 97327 

Re: Wat is de vergelijking?

Het lukt zo al beter maar ik zoek de vergelijking van de grafiek die je ziet als je procenten uitzet in een grafiek. Als je al die procenten uitrekent en in een grafiek zet krijg je een soort van exponentiele lijn. Maar ik weet de vergelijking of het functievoorschrift niet. Dus hoeveel is 22 van 20 en van 23 en 32 en van 24 en 42 enzoverder Dan zie je een lijn en wat is dan de vergelijking? x=f(y)

Eric M
Overige TSO-BSO - zaterdag 5 november 2022

Antwoord

14-13=1 en 41-31=10
Dus je hebt de lijn door (13,31) met helling 1/10.

hk
zaterdag 5 november 2022

©2001-2024 WisFaq