\require{AMSmath} Weten over ln Wat is de bewerking van:f(x) = ln(ex) Rac Va Student hbo - maandag 31 oktober 2022 Antwoord Bedoel je wat de functie met $x$ doet?Ik neem aan dat je weet dat de natuurlijke logaritme de inverse van de $e$-macht is. Dan zou je daarmee in kunnen zien dat$$\ln(e^x)=x$$voor alle $x$. kphart maandag 31 oktober 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de bewerking van:f(x) = ln(ex) Rac Va Student hbo - maandag 31 oktober 2022
Rac Va Student hbo - maandag 31 oktober 2022
Bedoel je wat de functie met $x$ doet?Ik neem aan dat je weet dat de natuurlijke logaritme de inverse van de $e$-macht is. Dan zou je daarmee in kunnen zien dat$$\ln(e^x)=x$$voor alle $x$. kphart maandag 31 oktober 2022
kphart maandag 31 oktober 2022
©2001-2024 WisFaq