\require{AMSmath} Vierkantsvergelijking bepalen in basisvorm Beste, Ik weet niet hoe ik deze oefening moet oplossen: Bepaal een vierkantsvergelijking in basisvorm waarvan √8 en √2 de oplossingen zijn. gelieve de tussenstappen ook te sturen. wael 2de graad ASO - donderdag 13 oktober 2022 Antwoord Hallo Wael, Bedenk dat de vierkantsvergelijking: (x-d)(x-e)=0 als oplossingen heeft: x=d en x=e. Wat zijn in jouw geval de waarden van d en e? Invullen, haakjes wegwerken en je bent er. Lukt het hiermee? GHvD donderdag 13 oktober 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Ik weet niet hoe ik deze oefening moet oplossen: Bepaal een vierkantsvergelijking in basisvorm waarvan √8 en √2 de oplossingen zijn. gelieve de tussenstappen ook te sturen. wael 2de graad ASO - donderdag 13 oktober 2022
wael 2de graad ASO - donderdag 13 oktober 2022
Hallo Wael, Bedenk dat de vierkantsvergelijking: (x-d)(x-e)=0 als oplossingen heeft: x=d en x=e. Wat zijn in jouw geval de waarden van d en e? Invullen, haakjes wegwerken en je bent er. Lukt het hiermee? GHvD donderdag 13 oktober 2022
GHvD donderdag 13 oktober 2022
©2001-2024 WisFaq