\require{AMSmath} Formule voor de inhoud van een kegel Inhoud kegel/piramideV = 1/3 · grondvlak · hoogteVan waar komt die 1/3.Hoe werd dit bepaald?Dank bij voorbaat. Marc B Iets anders - woensdag 21 september 2022 Antwoord De vraag is wat je zoekt. Wil je het aannemelijk maken (dat is geen bewijs dus) kijk dan eens naar:https://www.youtube.com/watch?v=dNmAlAl7U78Voor het bewijs heb je echt integraalrekening nodig. Ook daarvan zijn op internet wel youtube filmpjes te vinden.Die kegel is het lastigs:https://www.youtube.com/watch?v=kI1wTViXcGoVoor de piramide:https://www.youtube.com/watch?v=_WMKGjoIVBAMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 21 september 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Inhoud kegel/piramideV = 1/3 · grondvlak · hoogteVan waar komt die 1/3.Hoe werd dit bepaald?Dank bij voorbaat. Marc B Iets anders - woensdag 21 september 2022
Marc B Iets anders - woensdag 21 september 2022
De vraag is wat je zoekt. Wil je het aannemelijk maken (dat is geen bewijs dus) kijk dan eens naar:https://www.youtube.com/watch?v=dNmAlAl7U78Voor het bewijs heb je echt integraalrekening nodig. Ook daarvan zijn op internet wel youtube filmpjes te vinden.Die kegel is het lastigs:https://www.youtube.com/watch?v=kI1wTViXcGoVoor de piramide:https://www.youtube.com/watch?v=_WMKGjoIVBAMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 21 september 2022
jadex woensdag 21 september 2022
©2001-2024 WisFaq