\require{AMSmath} Sinusfunctie plotten Ik moet de volgende functie plotten een aangeven of het een even of oneven functie is:f(x)=6sin3(x)Ik loop vast op de macht, die kan ik niet in mijn GR (fx-cg50) zetten.Wat moet ik doen om de macht wel in de GR te krijgen? Milan Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 september 2022 Antwoord Je moet de macht uitschrijven zoals het bedoeld is:Y1=6*(SIN(X))^3Dan lukt het vast... WvR donderdag 1 september 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende functie plotten een aangeven of het een even of oneven functie is:f(x)=6sin3(x)Ik loop vast op de macht, die kan ik niet in mijn GR (fx-cg50) zetten.Wat moet ik doen om de macht wel in de GR te krijgen? Milan Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 september 2022
Milan Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 september 2022
Je moet de macht uitschrijven zoals het bedoeld is:Y1=6*(SIN(X))^3Dan lukt het vast... WvR donderdag 1 september 2022
WvR donderdag 1 september 2022
©2001-2024 WisFaq