\require{AMSmath} De som van drie termen 66 is de som van drie termen. De eerste term is 3 meer dan de tweede term. Wat is de derde term?Wat is een term? Najim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 29 augustus 2022 Antwoord Als de tweede term gelijk aan $x$ is en de derde term gelijk aan $y$ dan geldt:$x + 3 + x + y = 66$Ofwel: $y = 63 - 2x$Maar daarmee ligt de derde term niet vast. Neem bijvoorbeeld $x=1$ dan krijg je:$4, 1, 61 $Maar je kunt ook $x=11$ nemen:$14, 11, 41 $Enz...Was je misschien nog iets vergeten te melden? Wat is precies de opgave? WvR maandag 29 augustus 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
66 is de som van drie termen. De eerste term is 3 meer dan de tweede term. Wat is de derde term?Wat is een term? Najim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 29 augustus 2022
Najim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 29 augustus 2022
Als de tweede term gelijk aan $x$ is en de derde term gelijk aan $y$ dan geldt:$x + 3 + x + y = 66$Ofwel: $y = 63 - 2x$Maar daarmee ligt de derde term niet vast. Neem bijvoorbeeld $x=1$ dan krijg je:$4, 1, 61 $Maar je kunt ook $x=11$ nemen:$14, 11, 41 $Enz...Was je misschien nog iets vergeten te melden? Wat is precies de opgave? WvR maandag 29 augustus 2022
WvR maandag 29 augustus 2022
©2001-2024 WisFaq