\require{AMSmath} Vergelijking oplossen in C Goedemiddag , uit deze vergelijking kom ik niet uit. z4+17z2+16 = 0 los op in C T.V.D. Student hbo - donderdag 10 april 2003 Antwoord Neem z2=y. Je krijgt dan: y2+17y+16=0 (y+1)(y+16)=0 y=-1 of y=-16 z2=-1 of z2=-16 ..en dan zal het wel lukken? WvR donderdag 10 april 2003 Re: Vergelijking oplossen in C ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag , uit deze vergelijking kom ik niet uit. z4+17z2+16 = 0 los op in C T.V.D. Student hbo - donderdag 10 april 2003
T.V.D. Student hbo - donderdag 10 april 2003
Neem z2=y. Je krijgt dan: y2+17y+16=0 (y+1)(y+16)=0 y=-1 of y=-16 z2=-1 of z2=-16 ..en dan zal het wel lukken? WvR donderdag 10 april 2003
WvR donderdag 10 april 2003
©2001-2024 WisFaq