\require{AMSmath} Vergelijkingen oplossen Hallo ik heb deze geprobeerd te maken maar het gaat niet echt denk ik, zou ik misschien de antwoorden kunnen krijgen om te controleren.Vraag: los de volgende vergelijkingen op2x+15+3x=x-57 5-(x+3)=2x+63 12x-4=-8x+11 0,3x+1500=0,14x+3600 Irem Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2022 Antwoord Op 3. lineaire vergelijkingen kan je uitleg vinden en voorbeelden. Volgens mij moet het daar wel mee lukken!Ik zal je de antwoorden geven. Kan je controleren of je 't goed doet en anders nog maar verder vragen...Laat je dan nog even zien wat je doet?AntwoordenA. x = -18B. x = -20$\frac{1}{3}$C. x = 1$\frac{1}{2}$D. x = 13125Succes!Je kunt de vergelijkingen ook zelf controleren met dit hulpje: WvR donderdag 2 juni 2022 Re: Vergelijkingen oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik heb deze geprobeerd te maken maar het gaat niet echt denk ik, zou ik misschien de antwoorden kunnen krijgen om te controleren.Vraag: los de volgende vergelijkingen op2x+15+3x=x-57 5-(x+3)=2x+63 12x-4=-8x+11 0,3x+1500=0,14x+3600 Irem Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2022
Irem Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2022
Op 3. lineaire vergelijkingen kan je uitleg vinden en voorbeelden. Volgens mij moet het daar wel mee lukken!Ik zal je de antwoorden geven. Kan je controleren of je 't goed doet en anders nog maar verder vragen...Laat je dan nog even zien wat je doet?AntwoordenA. x = -18B. x = -20$\frac{1}{3}$C. x = 1$\frac{1}{2}$D. x = 13125Succes!Je kunt de vergelijkingen ook zelf controleren met dit hulpje: WvR donderdag 2 juni 2022
WvR donderdag 2 juni 2022
©2001-2024 WisFaq